billige Rolex Sea-Dweller 126603 Rolesor ure

Placeret som en 50-års jubilæum hyldest til den originale Sea-Dweller følte 126600 mere eller mindre som en større Submariner med en automatisk helium udløsningsventil og et iøjnefaldende stykke rød tekst på drejeknappen. Hvad Rolex gjorde rigtigt med den 43 mm brede Sea-Dweller, var at skabe et nyt proportional armbånd til det – hvilket var mar af den forrige generation Deepsea, der brugte et for smalt armbånd. Så i 2018 (et år senere) udgav Rolex den nye ref. 126660 Deepsea, som løste armbåndsproblemet og grundigt opgraderede Deepsea. Hvis det er tilfældet, er det næste Rolex-dykkeklip for at opdatere Submariner på dette tidspunkt.


Hvad jeg ikke kunne lide om Rolex 126600 Sea-Dweller i alt stål var, at det kedede mig og ikke tilbudt nok produktdifferentiering som en model, der sad mellem Submariner og Deepsea. Med ref. 126603 Sea-Dweller, Rolex har pustet nyt formål i en model, der følte sig som et køretøj for at holde det populære Sea-Dweller-navn levende. Hvis jeg går i alt stål (godt med titanium), og jeg vil have det mest seriøse værktøjsklip, som Rolex gør, skal jeg gå til Deepsea. Hvis jeg vil have en prangende Rolex sportsur (og hvem gør det ikke for at være ærlig?) Rolesor Sea-Dweller giver pludselig masser af mening.

Så selvom jeg ikke var i all-steel versionen af ​​den 43 mm brede Sea-Dweller, har Rolesor-versionen pludselig stor appel til mig. Det er netop derfor, Rolex hensigtsmæssigt anser små variationer på eksisterende produkter som et middel til at dække markedets behov langsomt hvert år.
Den virkelige konkurrence inden for Rolex for Sea-Dweller 126603 er den tilsvarende sort-dialerede Submariner Date ref. 116613LN, der også har en to-tone stål og 18k gul-guld case konstruktion. Dette ur er omkring et årti gammelt på dette tidspunkt og repræsenterer en aldrende platform og bevægelse, som Rolex er blevet omhyggeligt udskiftet på tværs af hele modellen. Fra et volumenperspektiv repræsenterer Submariner meget mere salg end Sea-Dweller, og det er fornuftigt, at Rolex vil vente med at opdatere Submariner efter sine dyrere kusine modeller.