edulliset Rolex Sea-Dweller 126603-roolit

Sijoitettu 50-vuotisjuhlaksi alkuperäiselle Sea-Dwellerille, 126600 tuntui enemmän tai vähemmän suuremmalta Submarinerilta, jossa oli automaattinen helium-vapautusventtiili ja näkyvästi palanen punainen teksti. Mitä Rolex teki 43 mm: n leveällä Sea-Dwellerillä, oli luonut sille uuden suhteellisen rannekkeen – joka oli edellisen sukupolven Deepsean mar, joka käytti liian kapeaa ranneketta. Sitten vuonna 2018 (vain vuosi myöhemmin) Rolex julkaisi uuden ref. 126660 Deepsea, joka ratkaisi rannekkeen ongelman ja päivitti perusteellisesti Deepsean. Jos jokin muu, seuraava Rolex-sukelluskello päivittää on Submariner, tässä vaiheessa.
En halunnut siitä, että Rolex 126600 Sea-Dweller-teräksestä oli se, että se oli kyllästynyt minuun ja ei tarjonnut tarpeeksi erilaista tuotteiden erottelua mallina, joka istui Submarinerin ja Deepsean välillä. Ref. 126603 Sea-Dweller, Rolex on hengittänyt uuden tarkoituksen malliin, joka tuntui pelkästään ajoneuvosta, jolla pidetään suosittu Sea-Dwellerin nimi elossa. Jos menen kaiken teräksen (hyvin, jonkin titaanin kanssa), ja haluan vakavimman työkalun katsella Rolexia, menen Deepseaan. Jos haluan näyttää näyttävän Rolex-urheilukellon (ja joka ei ole rehellinen?),

Roolipuhdistaja Sea-Dweller tekee yhtäkkiä tunteita. Joten, kun en ollut 43 mm: n leveän Seawellin kaikkien teräsversioiden versiossa, roolipeliversiolla on yhtäkkiä valtava vetoomus. Juuri siksi Rolex pitää tarkoituksellisesti pieniä vaihteluja olemassa oleville tuotteille keinona täyttää markkinoiden tarpeet hitaasti vuosittain.


Todellinen kilpailu Rolexissa Sea-Dweller 126603: lle on samanlainen mustavalintainen Submariner Date ref. 116613LN, jossa on myös kaksisävyinen teräs ja 18 k keltainen kulta-kotelo. Tämä kello on tällä hetkellä noin vuosikymmenen vanha ja edustaa ikääntyvää alustaa ja liikettä, jonka Rolex on vaihtanut huolellisesti koko mallivalikoimaansa. Tilavuusnäkökulmasta Submariner edustaa paljon enemmän myyntiä kuin Sea-Dweller, ja on järkevää, että Rolex odottaa Submarinerin päivittämistä kalliimpien serkkumalliensa jälkeen.