billig Rolex Sea-Dweller 126603 Rolesor Klokker

Plassert som en 50-årsjubileum hyllest til den opprinnelige Sea-Dweller, følte 126600 mer eller mindre som en større Submariner med en automatisk helium frigjøringsventil og et iøynefallende stykke rød tekst på skiven. Hva Rolex gjorde riktig med 43mm bred Sea-Dweller var å skape et nytt proporsjonalt armbånd for det – som var maren til den forrige generasjonen Deepsea som brukte et for smalt armbånd. Deretter, i 2018 (bare et år senere), utgav Rolex den nye ref. 126660 Deepsea, som løste armbåndsproblemet og grundig oppgradert Deepsea. Hvis noe er det neste Rolex dykk watch for å oppdatere er Submariner, på dette punktet.


Det jeg ikke likte om all-steel Rolex 126600 Sea-Dweller var at det kjedde meg og ikke tilbudt nok produktdifferensiering som en modell som satt mellom Submariner og Deepsea. Med ref. 126603 Sea-Dweller, Rolex har pustet nytt formål i en modell som bare føltes som et kjøretøy for å holde det populære Sea-Dweller-navnet levende. Hvis jeg går på alt stål (vel med litt titan), og jeg vil ha det mest seriøse verktøysettet Rolex gjør, skal jeg gå til Deepsea. Hvis jeg vil ha en prangende Rolex sportklokke (og hvem gjør det ikke for å være ærlig?) Rolesor Sea-Dweller plutselig gir tonnevis av fornuft. Så, mens jeg ikke var i all-stål versjonen av 43mm bred Sea-Dweller, har Rolesor-versjonen plutselig stor appell til meg. Dette er nettopp hvorfor Rolex hensiktsmessig anser små variasjoner på eksisterende produkter som et middel til å fylle markedsbehov sakte hvert år.


Den virkelige konkurransen innen Rolex for Sea-Dweller 126603 er den tilsvarende svarte dialogen Submariner Date ref. 116613LN som også har en to-tone stål og 18k gul-gull case konstruksjon. Denne klokken er rundt et tiår gammel på dette punktet og representerer en aldrende plattform og bevegelse som Rolex har blitt omhyggelig erstattet over hele modellområdet. Fra et volumperspektiv representerer Submariner mye mer salg enn Sea-Dweller, og det er fornuftig at Rolex venter på å oppdatere Submariner etter sine dyrere kusine modeller.