Réplique Breitling Premier Bentley Centenary Edition Limitée


Bentleyn ja Breitlingin välinen kumppanuus ei ole mikään uusi asia katsomaan harrastajia. Pienempi 200 kappaleen juoksu valmistetaan 18k ruusukullasta, kun taas suurempi 1000-osainen malli on ruostumattomasta teräksestä.Bentley lähestyi kellon brändiä suunnitellakseen kellonsa tulevassa Continental GT: ssä, ja sen jälkeen nämä kaksi yritystä ovat suunnitelleet melko uskomatonta tavaraa yhdessä. Esimerkiksi Mueliner Tourbillon ja Bentley Mulsanne Speed ​​/ Breitling Bentley GMT Light Body B04 S: lle, jonka Ariel tarkasteli. Breitling Premier Bentley Centenary Limited-Edition -kello suunniteltiin Bentley Motorsin 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Se, mitä todella nautin tästä kellosta, on perinteinen muotoilu, joka on sisällytetty siihen, mikä oli aiemmin (joskus tuskallisesti) moderni linja.


Breitling Premier Bentley Centenary Limited-Edition Watch on 42 mm x 13,6 mm: n rajoitettu painoskronografi, joka on saatavana kahdessa eri materiaalissa. Molemmilla versioilla on sama muotoilu, kaksikomponenttinen kronografi -valinta, jonka päivämäärä on kello 6. Breitling on valinnut valintakiekon ympärillä valkoisella painetulla tachymeter-asteikolla. Soitin itsessään on se, mikä erottuu minulle vuosisadalla. Valmistettu ainutlaatuisesta ruskeasta nokkamyrkystä, näyttö lisää monimutkaisuutta ja syvyyttä, joka on miellyttävän epätavallinen. Burl on muoto, joka on kasvanut epämuodostuneesti. Tämä tarkoittaa, että jokainen sipulipuu on ainutlaatuinen ja antaa siten kullekin valinnalle oman erillisen luonteensa.


Kotelon vasemmalle puolelle on kiinnitetty levy, joka on kaiverrettu “Bentley”. Tämä on suunniteltu historiallisen 1929-luvun puhaltimen Bentleyn kojelaudan jälkeen. Tämän kellon ruusukullaversio on saatavilla ruskean nahkahihnan avulla, jossa on ompeleita autojen sisustuksesta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio on saatavana joko ruostumattomasta teräksestä valmistetusta rannekorusta tai samasta ruskeasta nahkahihnasta kuin ruusukulta.