replika Breitling Premier Bentley Centenary Limited-Edition klokker

Samarbeidet mellom Bentley og Breitling er ikke noe nytt for å se etterfølgerne. Den mindre runde på 200 stykker vil bli laget av 18k rose gull, mens den større 1000-tallsmodellen er i rustfritt stål. Normalt nærmet seg klokkemerket for å designe klokken i sin kommende Continental GT, og siden da har de to selskapene designet noen ganske utrolige ting sammen. For eksempel er Mulliner Tourbillon og Bentley Mulsanne Speed ​​/ Breitling for Bentley GMT Light Body B04 S vurdert av Ariel her. The Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition Edition var designet for å feire 100-årsdagen for Bentley Motors. Det jeg virkelig liker om denne tiden er den tradisjonelle stylingen innlemmet i det som tidligere var en (noen ganger smertefullt) moderne linje.


The Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition Edition er en 42mm x 13.6mm limited edition-kronograf som er tilgjengelig i to forskjellige saksmaterialer. Begge versjonene deler samme design, bi-kompakron kronograf med dato klokka 6. Omkring skiven har Breitling inkludert en takmeterskala som er trykt i hvitt. Skiven, selv, er det som skiller seg ut på meg på århundre. Skiven er laget av en unik brun elm burl, og gir et nivå av kompleksitet og dybde til skjermen som er hyggelig og uvanlig. Burl er en type woodgrain som har vokst på en deformert måte. Det betyr at hver bit av elm burl vil være unik, og dermed gi hver oppringing sin egen distinkte karakter.


Vedlagt på venstre side av saken er det en plate gravert med “Bentley.” Dette er designet etter instrumentbrettet i den historiske 1929 “Blower” Bentley. Rose gullversjonen av denne klokken blir gjort tilgjengelig på en brun lærrem med syninger inspirert av bilens interiør. Den rustfrie versjonen vil være tilgjengelig på enten et rustfritt stål armbånd eller samme brune lærrem som rosengullet.