replika Breitling Premier Bentley Centenary Limited-Edition Klockor

Samarbetet mellan Bentley och Breitling är inget nytt för att se africionados. Den mindre körningen på 200 stycken kommer att vara gjord av 18k ros guld, medan den större 1000-modellen är i rostfritt stål. Bensin först närmade sig klockmärket för att designa klockan i sin kommande Continental GT, och sedan dess har de två företagen designat några ganska otroliga grejer tillsammans. Till exempel är Mulliner Tourbillon och Bentley Mulsanne Speed ​​/ Breitling för Bentley GMT Ljuskropp B04 S granskad av Ariel här. Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition Edition var designad för att fira 100-årsdagen av Bentley Motors. Vad jag verkligen tycker om den här klockan är den traditionella stilen införlivad i det som tidigare var en (ibland smärtsamt) modern linje.


Den Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition-klockan är en 42 mm x 13,6 mm begränsad utgåva kronograf som finns i två olika material. Båda versionerna delar samma design, bi-kompaxa kronografvals med datumet klockan 6. Omkring ratten har Breitling inkluderat en tachymeterskala tryckt i vitt. Skärmen är i sig själv vad som står på mig på Centenary. Skivan är gjord av en unik brun elm burl, vilket ger en nivå av komplexitet och djup till skärmen som är glädjande ovanligt. Burl är en typ av woodgrain som har vuxit på ett deformerat sätt. Det betyder att varje skiva elm burl kommer att vara unik, och därigenom ge varje skiva en egen distinkt karaktär.


Bifogat till vänster sida finns en skylt med “Bentley”. Den är designad efter instrumentbrädan i den historiska Bentley 1929 “Blower”. Den rosa guldversionen av denna klocka kommer att bli tillgänglig på ett brunt läderband med sömmar inspirerade av bilens inre. Den rostfria versionen kommer att finnas tillgänglig på antingen ett rostfritt stålarmband eller samma bruna läderband som rosenguldet.